Delft s’ éveille, ontbijt bij lunchcafe Vrij

Zondagmorgen, de klokken luiden, toeristen banjeren door de stad, studenten zijn nog in diepe rust, de rondvaartboot doet z’n eerste rondje… Delft ontwaakt, we zijn op weg naar “ontbijt, brunch, lunch en “High Wine- & Tea”  Cafe Vrij”. Op het terras, onder de bomen van de Brabantse Turfmarkt genieten we van het gastvrije en “Mediterrane sfeertje” dat eigenaren Miranda & Duurt samen met hun medewerkers zorgvuldig creëren.

Op de foto’s hieronder, uit de kaart.. Wentelteefjes met vers fruit, Kip Piri Piri sandwich van Marokkaans griesmeelbrood met wortelsalade, verse jus, een roerei met getoast brood, die heerlijk koffie ” met een notering op de 14e plaats in de MissetHoreca koffie top100 in 2014!” en niet te vergeten, de grote keuze uit de heerlijke en bijzondere soorten thee.

Op www.lunchcafevrij.nl  lezen we..

Over ons..

Passie voor eten, het bereiden van eten, het bedenken van recepten, de gezelligheid en verbondenheid die het eetmoment met zich meebrengt… Dit is waarom wij enkele jaren geleden ons Lunchcafé VRIJ in Delft zijn begonnen. Met groot plezier een succesvol avontuur.

Enkele jaren verder zijn we een nieuwe uitdaging aangegaan: Vrije Smaken, ons cateringbedrijf waar we nog meer van onszelf kunnen prijsgeven. Met een fantastisch team dat rond ons is ontstaan brengen wij alle heerlijkheden nu vol trots op locatie. 

booth-magazine-delft-restaurant-vrij-ontbijt-2

booth-magazine-delft-lunchcafe-vrij-3 booth-magazine-delft-lunchcafe-vrij-4 booth-magazine-delft-lunchcafe-vrij-5booth-magazine-delft-lunchcafe-vrij-2 booth-magazine-delft-lunchcafe-vrij-6 booth-magazine-delft-lunchcafe-vrij-1