Ga naar de inhoud

“Le Box” – Online Diner met ster!

Een persbericht waarvan het “water je tussen de tanden loopt”!

Beef&Steak lanceert LeBox maaltijdbox

Beef&Steak lanceerde afgelopen week ‘LeBox’, aanbieder van bourgondische maaltijdboxen. De boxen worden aangeboden op basis van thema’s, zonder lang lopende abonnementsverplichtingen . Als start worden  kerstmenu’s met vier gangen aangeboden, ontwikkeld door chef Sylvia Fransen.

LeBox richt zich met deze activiteit op de bourgondische klant. De boxen zijn rijk gevuld met alle ingrediënten en bijpassende wijn voor een viergangendiner van restaurantniveau voor twee of vier personen.

Het thematische karakter van LeBox houdt in dat er een opeenvolging zal zijn van boxen die zijn samengesteld op basis van een thema zoals Kerst, barbecue, Pasen of gewoon een bijzonder recept. LeBox heeft geen wekelijkse levering of abonnementen, de klant kiest een bourgondische box als eenmalige transactie. 

“We komen hiermee tegemoet aan de vraag van klanten om alle ingrediënten voor een compleet menu te leveren, inclusief de inspiratie van een chef die de recepten ontwikkelt zoals je die ziet in betere restaurants”, zegt Matthijs van der Pijl, mede-eigenaar van Beef & Steak. “We richten ons eerst op de kerst en zullen vervolgens maandelijks thema’s introduceren, allemaal voor dat speciale moment met vrienden of familie.”

De boxen worden vers en kosteloos in Nederland geleverd met gekoeld transport.

De website ziet er strak en verzorgd uit. De fotografie van ©puuurphotography is ook absoluut smakelijk! . Uitgebreid en overzichtelijk is  de informatie hoe het diner te bereiden.. “stap voor stap” alsof je een kastje van Ikea in elkaar moet zetten!.. dus Alleez hop!.. achter de computer.. bestellen, schort om.. en verras uw visite met een sterrendiner!

booth-lex-2

 

booth-lebox-4

 

booth-lebox-3
fotografie: www.puuurphotography.com